Viata e frumoasa, DAR merita citita!

Afilieri literare

Va spuneam in articolul dedicat regulilor generale faptul ca pe acest blog am si cateva link-uri afiliate. Imi rezerv dreptul de a posta si bannere, atunci cand voi considera necesar. In perioada urmatoare ma voi axa mai mult pe afilieri. Veti vedea exact cum si in ce fel. Momentan, ce va pot spune este ca pe ACEST blog veti gasi doar afilieri LITERARE, adica magazinase online de unde va puteti cumpara CARTI.

 

AFILIERI LITERARE – librarii online
Carti-Beletristica
Elefant
Libris
Carturesti
Cartepedia
Books-express
Diverta
Okian
BookCity
Libraria Humanitas

AFILIERI LITERARE – edituri
Nemira
Niculescu
Editura Trei
LiveInColors – Carti de colorat pentru adulti
Editura Diana
Vidia – Everestul dezvoltarii personale

AFILIERI LITERARE – Emag

De ce ati cumpara carti prin intermediul meu? Pai e simplu: este modalitatea prin care ajutati acest blog sa existe. Prin care el isi scoate banii. Prin care eu voi putea in continuare sa ii aloc timpul necesar. Lui si celorlalte 9 bloguri. Nu ma voi imbogati din afiliere, nici casa nu-mi iau, nici masina, probabil nici macar un telefon la 2 ani.

Dar, datorita acestor afilieri literare (si nu numai), imi voi scoate intai si intai banii de intretinere a site-urilor, voi putea face si investitii (stiti, cartile astea, cel mai adesea, NU vin gratis, oricat ati avea alte impresii), voi putea merge prin tara pentru diverse evenimente (momentan n-am fost la evenimente literare, dar la festivaluri de film si de teatru merg constant).

Si, cel mai important, NU VA COSTA NIMIC. Eu iau un procent din ce cumparati voi, fara sa va coste nimic. Ceea ce inseamna ca este in avantajul tuturor: al vostru, ca sustineti un blog care va place, al meu, ca nu mor de foame, si al respectivelor librarii online

Lista de afilieri literare este intr-o continua actualizare. Daca vreti sa vedeti si alte afilieri d-ale mele, intrati pe pagina aferenta de pe EmilCalinescu.eu (momentan doar atat).

4 Comments

 1. Daniela

  Esti primul la care vad o lista de afilieri si care explica cititorului ce-i cu ele. Eu stiu, pentru ca si eu am. Dar, din experienta mea, nu o sa-si aduca aminte nimeni de ele când trebuie sa cumpere. Ar fi bine sa pui bannere, când se potrivesc cu articolele, sau când faci recenzia unei carti de la o anumita librarie/editura. Atunci cred ca ar fi tentat cititorul sa cumpere si-i va fi mai usor sa intre pe linkul dat de tine “mura-n gura”.

  • Emil Calinescu

   Uita-te la orice articol despre carti, la “recenzii”. Ai sa vezi ca la final scriu exact de unde poate fi cumparata cartea in cauza.

 2. Ioana

  Interesanta ideea de a scrie despre linkurile de afiliere si apreciez sinceritatea ta. Cand o sa cumpar carti o sa trec intai pe aici desi cumpar destul de rar si doar in format electronic (dar cred ca este valabil si pentru alea, nu?). Pana exista biblioteci la care am abonament gratis nu vad de ce as da banii pe romane pe care le citesc doar o singura data.

  • Emil Calinescu

   Daca le cumperi de la Elefant sau Libris, da, se pun si alea.

   Ma voi dota si eu cu ebook reader cat de curand 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 CitestE-MI-L

Theme by Anders NorenUp ↑