Ingerii lui Emil ar urma sa fie filiala romaneasca a celebrei agentii Charlie’s Angels (Ingerii lui Charlie). Fara intermediari, fara a avea in filiala romaneasca vreun Bosley, eu am fost insarcinat sa imi aleg echipajul. Este logic, “nu faci dumneata ordine la mine-n ingeri”, oricine ai fi dumneata.

Acum, inainte sa va spun la ce probe le-as supune pe viitoarele mele ajutoare, trebuie sa dau detaliile tehnice:

Ingerii lui Charlie 2019

 1. Vor fi 3 ingeri, ingerase: o blonda, o bruneta si o roscata, pe cat posibil. De ce doar 3 nu va spun. Intuiti singuri 🙂
 2. Nu stiu daca le voi putea alege dupa culoarea parului, insa dupa regiune sigur le voi alege. Voi dori o olteanca, o moldoveanca si o ardeleanca. Drept urmare, voi face concursuri distincte, unul in Iasi, unul in Craiova si unul in Cluj. La Cluj vor fi probleme cu viniturile, dar sa zicem ca voi putea sa ma prind cum e cu ele.
 3. Varsta minima va fi de 20 de ani.
 4. Inaltimea minima: 1.70. N-am ce sa fac cu pitice din cauza carora ar trebui sa-mi frang gatul ca sa ma uit la ele, care ar trebui sa se urce pe scaun ca sa ma ia in brate.
 5. Greutate minima nu exista, daca vreuna trece probele fizice, o admit. Prefer ingeri deopotriva agili si puternici.

Ingerii lui Charlie

Acum sa va spun care vor fi testele:

 1. Primele 3 teste vor fi teoretice. Nu-mi place sa am prosti pe langa mine, asa ca primul test va fi unul de cultura generala. Un al doilea va fi de legislatie, va trebui sa prindem infractori, deci va trebui sa stim legile. Sa stim cand avem voie sa tragem, sa stim sa-i spunem infractorului ce articol de cod penal a incalcat. Un al treilea test va fi de limba si va rog sa nu va ganditi la prostii, eu vreau doar ca cele 3 sa cunoasca doua limbi straine. Dar pentru ca deja le-am impartit pe regiuni, imi imaginez urmatoarele: toate vor trebui sa stie limba engleza, iar apoi, separat, moldoveanca va trebui sa stie rusa (cine stie ce raket de peste Prut va trebui sa urmarim), ardeleanca va trebui sa stie nemteste, iar olteanca va trebui sa stie frantuzeste.
 2. Ca bonus, in Oltenia voi pune o intrebare de baraj, sa pot sa le dau afara pe cele ce sustin echipa de fotbal CSU Craiova. In rest nu fac discriminari, pot fi deopotriva dinamoviste, steliste, fcsb-iste, fane Poli Iasi, fane U Cluj, fane CFR Cluj ori fane Rapid. Doar sa nu tina cu CSU.
 3. Urmeaza probele fizice. In urma acestor probe fizice, vor ramane primele 10 din fiecare regiune (v-am zis, voi da preselectii distincte). Daca sunt diferente prea mari, pot selecta mai putin de zece.
 4. Urmeaza o proba la care tin eu foarte mult: rezistenta la alcool. Aici ma astept ca moldovencele sa se descurce cel mai bine, dar surprizele pot veni din Ardeal, loc unde palinca se bea mai des decat apa plata (cu sau fara lamaie). Aici nu ma voi margini la cat alcool poate ingurgita o persoana intr-o ora, ci voi da o proba clara: imbata-l pe X, unde X este un om cetatean random, de sex masculin, din oras.
 5. Urmeaza apoi proba de tras cu arma, la poligon.  In urma celor 2 probe de mai sus vreau sa raman cu 4 candidate. Ele vor fi finalistele, asadar probele care urmeaza nu vor fi eliminatorii, ci vor avea punctaje.
 6. Pe cele 4 candidate le voi supune la 3 probe de munca in echipa. Prima dintre ele va fi o proba de orientare. Le voi trimite noaptea intr-o padure (langa Cluj este Padurea Hoia-Baciu, celebra pentru fenomenele paranormale de acolo; langa Craiova este Padurea Bucovat; langa Iasi este Padurea Dobrovat) si le voi pune sa se orienteze fara telefoane si fara GPS. Bineinteles ca le voi urmari, sa vad cum se descurca.
 7. A doua proba va fi una de cautare. Le voi trimite intr-un Escape Room (camera de evadare), unde le voi urmari de afara, sa vad care se descurca mai bine.
 8. A treia proba va fi un treasure hunt unde fiecare va avea alt traseu, insa punctul final va fi acelasi.
 9. Vor trebui sa treaca si prin sala, unde se vor lupta intre ele.
 10. Ultima proba va fi una artistica. Voi merge cu ele intr-un club de Karaoke, unde ele vor trebui sa impresioneze publicul larg. Nu musai cea mai buna voce va castiga, ci va castiga cea mai populara dintre ele.

Ingerii lui Charlie 2019 POSTER ROMANIA

Acum trebuie sa va vorbesc si despre film. Ingerii lui Charlie a aparut ca serial de televiziune in anii 70 (1978, mai precis). A primit un reboot in 2011, la care s-a renuntat repede, dupa doar un sezon.

In cinematografe a debutat in 2000, primind un sequel 3 ani mai tarziu. Acum, pe data de 29 noiembrie, filmul va reveni in cinematografe, ca reboot al intregii serii.

Daca nu v-ati prins deja, filmul este o combinatie (reusita, dupa mine) de actiune, aventura si comedie. Repudiat de critici, dar apreciat de fani, franciza isi anunta o revenire triumfala in cinematografe. Cu o distributie complet schimbata, de pilda Cameron Diaz a fost inlocuita cu Kristen Stewart, noul film se anunta deja un blockbuster.

Iar eu, inca de cand am vazut primul film, mic fiind, prin anii 2000, mi-am imaginat cum ar arata Ingerii lui Charlie in varianta romaneasca.

Iar ideea de Ingerii lui Emil mi-a venit atunci cand am vazut data de lansare a noului film: fix de ziua mea, cand voi implini 33 de ani. Ce cadou mai frumos puteam primi decat o agentie proprie?

Voi, insa, indiferent de sex, orientare sexuala, etnie, religie ori varsta, puteti sa-mi faceti cadouri atat inainte de sfanta data, cat si dupa. Toti cei care-mi vor da cadouri vor fi considerati, in mod virtual, Ingerii lui Emil.

Ingerii lui Emil

Articolul Ingerii lui Emil a fost scris pentru Super-Blog 2019. Nu am vazut inca noul film, dar dupa ce o voi face voi scrie despre el pe Cinemil.ro. Si sa stiti ca la criticat filme nu-s deloc … un inger!