Nu aveti idei de cadouri? Stiti ca adresantul este o persoana iubitoare de ciocolata belgiana premium? Atunci ChocoTelegrama, metoda prin care puteti trimite un mesaj din ciocolata unei persoane despre care stiti sigur ca ar aprecia asa ceva. este alegerea perfecta. Citind toate astea, mi-au trecut prin gand niste idei foarte extravagante. Asadar, va dau in continuare 7 idei de carti cu ChocoTelegrama. Asadar:

ChocoTelegrama Julieta

Poveste de dragoste tip Romeo si Julieta: Doi indragostiti pot comunica intre ei doar prin ChocoTelegrame

Familiile lor sunt certate, ei nu se pot intalni, orice scrisoare ar fi interceptata de catre parinti, doar aceste cadouri din ciocolata ar trece de cenzura parinteasca. In plus, cei 2 indragostiti au noroc de parinti diabetici, care oricum nu pun gura pe dulciuri. Drept urmare, pachetele cu cadouri din ciocolata belgiana premium nu sunt deloc interesante pentru ei. Sunt chiar interzise. Avantaj pentru indragostiti. Cum se termina aceasta poveste de dragoste extrem de … siropoasa ramane sa descoperiti singuri 🙂

ChocoTelegrama Distopie

Distopie: candva in viitor se interzic atat scrisorile, cat si sms-urile, email-urile si chaturile

ChocoTelegrama ramane, ati ghicit, singura modalitate de a comunica. Firma care a inventat acest lucru este condusa de liderul rebelilor, care vrea ca aceasta societate sa dispara. Drept urmare, rebelii comunica exclusiv prin intermediul acestei inventii geniale numita ChocoTelegrama. Ramane sa descoperiti singuri cine conducea aceasta lume, de ce oamenii nu aveau voie sa mai scrie mesaje si cum se termina totul.

ChocoTelegrame SF

SF: O civilizatie extraterestra poate comunica cu umanitatea doar prin intermediul ChocoTelegramei

Pe scurt: acesti extraterestri nu stiu sa citeasca efectiv, NU VAD literele, insa daca mananca o ChocoTelegrama inteleg mesajul din ea. Din pacate, acestia nu sunt atat de prietenosi precum par la inceput. Totodata, ei pot doar intelege mesajele date de oameni, insa nu pot comunica la randul lor. Drept urmare, atunci cand acestia ii ataca pe oameni toata lumea este surprinsa. Cum se termina acest nou razboi oameni vs extraterestri ramane sa descoperiti singuri.

ChocoTelegrama thriller criminal in serie

Thriller: Un criminal in serie trimite ChocoTelegrame familiilor victimelor

Povestea e mai complicata de cat pare: fiecare familie primeste, prin ChocoTelegrama, un unic cuvant insotit de unul sau doua pictograme (imagini). Cuvintele, puse in ordinea corecta, adica in ordinea in care au fost ucise victimele, formeaza un mesaj adresat politiei. Pictogramele sunt bonusul. Veti descoperi singuri cum se descurca criminalul, cum reusea sa trimita aceste ChocoTelegrame fara sa se dea de gol, si daca este el prins.

ChocoTelegrama thriller conspirationist Vatican

Thriller conspirationist a la Dan Brown: un batran mason trimite timp de 20 de ani ChocoTelegrame fiului sau

Cand batranul mason este gasit mort, fiul isi aminteste toate cuvintele fara sens trimise de batranul sau tata de-a lungul timpului. Isi da seama ca tatal sau nu a murit de moarte buna, ci ucis, si incearca sa afle ce altceva mai avea sa-i spuna. Atunci cand si anul acesta, de ziua lui, primeste o ChocoTelegrama, lucrurile devin cu atat mai interesante: fie tatal sau programase dinainte toate aceste ChocoTelegrame, fie altcineva le trimitea in locul sau. Ramane sa descoperiti singuri ce secret care va schimba complet lumea contineau acestea si daca acesta va fi facut sau nu public.

ChocoTelegrama Dulce Revedere!

Drama de razboi: ChocoTelegramele ar fi fost inventate in timpul razboiului

Ele erau folosite atat de familia ramasa acasa, pentru a transmite ganduri celor de pe front, cat si de acestia din urma, care transmiteau prin intermediul lor ultimele vesti de pe front. Pentru ca nemtii nu se prinsesera de continut, ChocoTelegramele au fost cheia, elementul decisiv prin care aliatii au castigat razboiul.

ChocoTelegrama Stephen King

Thriller de Stephen King: Un clovn imparte ChocoTelegrame cu mesajul ULTIMA CIOCOLATA DIN VIATA TA

Cred (sper) ca nu e nevoie sa explic de ce. Iar daca nu stiti la ce ma refer, oricum nu prea are rost sa dau explicatiile de rigoare.

ChocoTelegrama Totul Va fi Bine

Daca mai aveti alte idei de carti cu ChocoTelegrama, eu va invit sa le scrieti in sectiunea de comentarii. Daca ati trimis vreo ChocoTelegrama pana acum, astept impresiile voastre in aceeasi casuta de comentarii, unde puteti, de asemenea, scrie si alte idei de trimitere a unor astfel de telegrame dulci.