Barbati vs femei; femei vs barbati. Este extrem de dificil de scris despre aceasta carte. De altfel, puteti lesne observa cat de putine articole sunt in blogosfera despre ea. Putine spre deloc. Poate nu intamplator.

Barbati vs femei; femei vs barbati este o carte menita sa te enerveze. Nu pe tine, ca om inteligent, ci doar pe cei care nu au simtul umorului. Caci da, exista specimene din astea, care cred ca umor inseamna sa faci misto de persoanele ori tipurile de persoane pe care le urasti. Sunt destule femei care considera ca glumele sexiste trebuie evitate. Daca in continuare cineva insista, il acuza de inapoiere, ca mentalitatea lui este undeva prin anii 50, 60 ori maximum 70.

Barbati vs femei; femei vs barbati poate fi interpretata de un misogin drept o dovada de superioritate masculina. Deseori am avut impresia ca glumele feministe, anti-masculine, sunt in proportie de 90% glume misogine transformate. Uneori stangaci, alteori extrem de neamuzant. Fortat. Feministele vor replica imediat: normal, sute de ani noi nu am avut dreptul sa zicem nimic, voi ati avut timpul sa inventati tot felul de (pseudo) glume prin care sa ne ironizati, sa ne batjocoriti. Cand in sfarsit am avut dreptul sa spunem ceva, suntem considerate proaste, incuiate ori neoriginale.

Barbati vs femei; femei vs barbati poate fi citita in cuplu. Fiecare sa citeasca jumatate de carte, apoi sa faca schimb de jumatati. Ar putea functiona pentru unele cupluri drept test: cat de tolerant esti tu fata de glumele despre tine. Nu stiu ce sa zic despre altii, dar mai mult decat pe mine iubesc glumele despre mine. Si vorbesc al dracului de serios.

Barbati vs femei; femei vs barbati este o culegere de glume, majoritatea dintre ele imi erau cunoscute ori vag cunoscute. Nu este roman, beletristica in intelesul adevarat al cuvantului, sau ma rog, in ceea ce inteleg eu prin asta, dar este o carte relaxanta si utila. Si deloc plictisitoare. Risti multe cu aceasta carte, dar sigur nu risti sa adormi. Asta sigur nu.

Barbati vs femei; femei vs barbati mi-a fost data cadou de catre o … persoana de sex feminin. O persoana despre care 90% dintre prietenii virtuali cu care interactionez des au impresia ca ma voi casatori cat de curand. Ceilalti 10% inca nu mi-au pomenit nimic, dar presimt ca asteapta si ei invitatie la nunta. Paradoxul este ca acum jumatate de an, cand ne-am reintalnit la Cluj, ii uitasem si numele. Atat de blond sunt. Oricum, ii multumesc SI pe aceasta cale pentru cadou.

Barbati vs femei; femei vs barbati TREBUIE daruita celor lipsiti de umor. TREBUIE daruita deopotriva FEMINISTELOR si MISOGINILOR. Ar putea fi daruita si celor mai in varsta lipsiti de umor.

Barbati vs femei; femei vs barbati este o dovada a umorului. Daca cineva ti-a daruit aceasta carte, inseamna nu doar ca acea persoana are simtul umorului, ci si ca te considera pe tine cu asa ceva. Ori macar ca vrea de la tine sa ai mai mult umor. Personal, cred ca Alexandra a plecat de la premisa ca am indeajuns de mult umor. Ca sunt in prima categorie. Drept urmare, ii multumesc din nou. Daca nu, imi retrag acest al doilea set de multumiri.

Barbati vs femei; femei vs barbati nu se gaseste in prea multe locuri din online. Eu am gasit-o doar la Carturesti si Diverta.

Barbati vs femei; femei vs barbati este un articol in care fiecare paragraf incepe cu dragutul keyword Barbati vs femei; femei vs barbati. Alexandra iubeste astfel de articole. Pentru asta, ea imi va multumi mie. Sau nu 🙂