Viata e frumoasa, DAR merita citita!

Provocarea toamnei: CitestEmil la SuperBlog 2019!

Citestemil la SuperBlog 2019 este o provocare de care, nu stiu cum sa va explic mai bine, dar aveam nevoie. Nu am castigat (inca?) aceasta competitie, dar simt ca nu o pot castiga decat daca am o motivatie serioasa. Nu bani, nu premii, ci un challange indeajuns de puternic. Offf, tot in romgleza am dat-o.

CitestEmil la SuperBlog 2019 este exact acel imbold de care am nevoie. Si este, din punctul meu de vedere, blogul ideal cu care as putea participa. Blogul care imbina tot ce trebuie sa imbine un blog pentru a fi castigator.

CitestEmil la SuperBlog 2019 este o idee care mi-a venit inca de cand mi-am facut blogul. 15 ianuarie 2018, pentru cine nu tine minte. Dar majoritatea celor care ma citesc stiu de ea. Si tot ei stiu si cum am lansat blogul. Cu surle si trambite. Cu tobe.

CitestEmil la SuperBlog 2019 inseamna cele mai mari sanse de a castiga competitia. Este un blog care arata bine (multi sponsori au asta printre conditii; nu stiu de ce, dar in ultima vreme aspectul vintage al blogului meu personal EmilCalinescu.eu nu mai imi place nici mie), fiind totodata un blog cu o tematica principala, dar nu exclusiva, atractiva. Care ar putea interesa unii sponsori. Care va fi adorata de altii. Nu am parte de vreo editura ca sponsor. Sau nu tura asta.

CitestEmil la SuperBlog 2019 nu inseamna ca toate articolele vor fi despre carti ori despre literatura. Nicidecum. Pe cat posibil da. Haine, calatorii, case – totul poate fi legat de carti. Dar nu trebuie sa ne marginim la ele, la carti. Caci cititul trebuie privit in sensul cel mai larg cu putinta.

CitestEmil la SuperBlog 2019 MINUNAT PUNCT EU

CitestEmil la SuperBlog 2019 inseamna ca toate articolele mele, intr-un fel sau altul, vor fi despre citit. Despre lectura. Si despre pasionatii de lectura. Cartile se pot asorta cu hainele? In vacante citim. In camere ori in birouri avem si biblioteci. Deci este despre lectura, chiar daca nu este despre carti. Ori nu este in sensul clasic.

CitestEmil la SuperBlog 2019 ar putea dezamagi fanii. Eu, insa, sunt in continuare fidel principiului Scrie ce tie ti-ar placea sa citesti. Stiu ca pare absurd, stiu ca nu-s singurul cititor, stiu ca multi cititori sunt diferiti fata de mine. Dar, credeti-ma, sunt un cititor extrem, dar extrem de pretentios. Iar cei care imi frecventeaza acest blog, fara a avea habar ce scriu pe celelalte bloguri si fara a cunoaste ideea de Super-Blog ar trebui sa ma creada pe cuvant.

CitestEmil la SuperBlog 2019 vine cu doua promisiuni. Prima dintre ele: articolele cu impresii despre carti vor fi la fel de multe ca si pana acum. Participarea la o competitie de genul nu inseamna ca eu citesc mai putin. Iar a doua promisiune este ca si articolele din competitie o sa va placa. N-o sa va dezamageasca. Stilul va ramane acelasi. Daca v-a placut ce am scris pana acum, daca v-a placut stilul meu de pana acum, cu siguranta o sa va placa si aceste articole. Pe care, repet, nu sunteti obligati sa le cititi. Ele vor fi puse toate in categoria Super-Blog 2019 si vor avea inserat undeva in articol (la final de cele mai multe ori) un paragraf prin care se va mentiona acest lucru. Nu este nimic ascuns, nu mi-e rusine cu nimic.

CitestEmil la SuperBlog 2019 inseamna, deci, si o provocare, dar si o oarecare libertate, pe care blogul de mancare, blogul de teatru ori cel de sport nu mi-ar fi oferit-o. Vreau o provocare indeajuns de interesanta incat sa particip, dar nu indeajuns de restrictiva incat sa ma faca sa renunt pe parcurs.

CitestEmil la SuperBlog 2019 – din 1 octombrie pe toate ecranele voastre destepte. Daca vreti si voi sa va inscrieti si ma concurati, intrati pe Super-Blog.EU si apasati cu incredere butonul de inscriere. Chiar asa: CINEMIL concureaza? 🙂

CitestEmil la SuperBlog 2019 inscrieri

CitestEmil la SuperBlog 2019 NU este primul blog de carte din istoria competitiei. Daca nu ma credeti, intrebati-o pe Catalina.

2 Comments

  1. Catalina Coman

    Mult succes sa ai! Sunt curioasa sa iti citesc articolele. 🙂

    • Emil Calinescu

      Acum mai ai curajul sa concurezi? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 CitestE-MI-L

Theme by Anders NorenUp ↑

%d