Viata e frumoasa, DAR merita citita!

CitestEmil.ro participa la Spring Super-Blog 2021

CitestEmil.ro participa la Spring Super-Blog 2021, fara ca asta sa fie o premiera. Am mai participat la o editie, Super Blog 2019, in care, din pacate, am fost nevoit sa deviez foarte mult, PREA MULT, de la tematica blogului. E drept, CitestEmil poate fi un indemn general, sa-mi citesti blogul si atat. Nu revin asupra celor spuse atunci.

Ideea este, insa, alta: la aceasta editie pot participa cu mai multe bloguri. Eu am decis sa particip cu 4 dintre cele 11. Momentan am anuntat pe Cinemil.ro si HalestEmil.RO. Al patrulea blog va fi cel principal, cel generalist. Care dintre cele 3 bloguri generaliste va fi alesul ramane sa descoperiti zilele urmatoare. Aveti 33% sa ghiciti 🙂

Schema exacta o s-o explic pe acel blog principal (pastrez un pic suspansul, nu va zic de acum care este). In acest articol va voi spune doar ce fel de articole vor aparea pe acest blog:

  • Articolele pentru sponsorii tematici. Am ginit momentan o librarie, una pentru copii, sa vedem daca vor aparea si altii. Eu imi tot doresc astfel de sponsori la Super-Blog, dar din pacate sponsorii din aceasta nisa nu sunt foarte darnici.
  • Articolele care pot fi adaptate la o tematica literara. Nu mai trebuie sa adaptez TOATE articolele la asa ceva, asta-i avantajul fata de editia din 2019, la care am participat DOAR cu acest blog. Am, insa, si aceasta optiune.
  • In cazul sponsorilor care au mai multe probe, ma voi stradui sa scriu probele lor pe bloguri diferite. Acest lucru este util atat pentru mine, cat si pentru ei. Pentru SEO imi vor multumit ulterior (sa vedem daca aceste multumiri se vor traduce-n premii). Daca va exista vreun sponsor cu 4 probe, atunci ar cam trebui sa scriu pe fiecare dintre bloguri despre el.
  • Articole pentru sponsori care-mi aduc aminte de diverse carti. Ramane de vazut daca vor exista astfel de sponsori.

Nu imi propun sa umplu acest blog de articole care nu au legatura cu tematica lui, am facut asta in 2019 si imi pare rau, dar in sens contrar, nici nu voi mai abandona, ignora, acest blog pe toata perioada competitiei. Valabil si pentru celelalte bloguri.

Nu stiu ce parere aveti voi despre competitia Super-Blog per ansamblu ori despre ideea de a scrie advertoriale, mai mult sau mai putin evidente, dar chiar as vrea s-o aflu. Chiar va incurajez sa mi-o spuneti. Vreau sa-mi ziceti cum veti privi acest blog in continuare daca intre 2 articole cu impresii despre carti voi scrie si un articol din concurs. Ori poate, daca este posibil, voi combina: voi scrie despre o carte, impresiile mele, adaptand articolul si pentru o proba de la Spring Super-Blog 2021. Cu siguranta nu va veti plictisi pe CitestEmil.RO. Daca o sa va placa sau nu ce veti gasi ramane de vazut. Eu ma straduiesc, ca-ntotdeauna, sa nu va dezamagesc.

Pe scurt de tot: CitestEmil.ro participa la Spring Super-Blog 2021. Asa ca … participa la Spring Super-Blog 2021! Sa ne vedem cu bine in ring. Si la gala, daca va fi posibil. Toate detaliile si regulile Spring Super-Blog 2021 se gasesc pe site-ul oficial al competitiei. Sloganul actualei editii este Punem rotitele in miscare!

 

1 Comment

  1. Iulia

    Bafta, CBR!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 CitestE-MI-L

Theme by Anders NorenUp ↑

%d bloggers like this: