Super-Blog 2022 a inceput pe data de 1 octombrie 2022. Inscrierile pentru competitie au inceput, asa dupa cum stiti, cu 1 luna inainte. Evident, au fost cateva probe pana acum, vor mai fi multe altele. Cine a mai participat ori a urmarit de pe margine competitia stie despre ce vorbesc.

Pana acum, m-am inscris in competitie cu gandul sa merg pana la final, cu ochii pe clasament, cu F5-ul in seara anuntarii punctajelor. Tot tacamul si, fie vorba-ntre noi, o parte din farmecul competitiei. Si nu ma refer la sponsorul Farmec.

De data aceasta, insa, prefer sa fac, exact ca-n House of Cards, un pas in spate. Vreau sa fiu in ambele ipostaze, de fapt. Sa joc un rol minor, dar si sa privesc de pe margine.

Lucru care, sa ne intelegem, este perfect legal. Nimic ilegal ori macar imoral.

Ca sa fiu mai precis, momentan sunt decis sa particip la O PROBA. Nu zic una singura, ca nu stiu ce-mi rezerva viitorul.

Editura Niculescu te invita la Lectura Super-Blog 2022

Zic doar ca am aflat de Editura Niculescu ca va fi sponsor in aceasta editie, drept urmare o proba de carte este tot timpul o provocare pentru un blogger de carte. Sau asa ar trebui sa fie.  Daca vor mai aparea si alti sponsori literari (ori, cine stie, cinefili), nu voi sta deoparte.

In rest, insa, urmaresc competitia de pe margine, amintindu-mi de ce faceam anii trecuti. Pe viitor nu exclud sa reintru in ring, atunci cand timpul si starea mea de spirit ma vor indemna sa fac asta. Sau, altfel spus, atunci cand se vor realinia astrele corespunzator. Ceea ce sper din suflet.

Pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc, va zic asa: Super-Blog 2022 este o competitie extrem de misto. A ajuns la editia cu numarul 25. Ai 2 tipuri de premii: premiile aferente fiecarei probe si premiile totale, finale, bazate pe clasament.

Competitia a ajuns la editia cu numarul 25, asa ca putem vorbi despre traditie. E drept, nu vorbim de 25 de ani, caci de la un anumit moment incolo a aparut si Spring Super-Blog. Intrati pe blogul oficial al competitiei pentru a afla mai multe detalii.

Pe si mai scurt, trebuie sa scrieti un articol in genul acestuia, in care sa va anuntati participare, pentru ca apoi sa completati formularul de participare. Abia apoi puteti scrie pentru probele efective.

Va avertizez, insa: competitia creeaza dependenta. Abia am reusit sa ma las. Nu am avut sevraj, caci nu e chiar drog. Este sa zicem un fel de alcool. Sau pentru unii dulciuri.

Legat de proba efectiva, inca nu stiu enuntul ei, nu stiu ce-mi va cere editura in cauza, insa va pot spune de pe acum ca TOATE articolele din competitie sunt OBLIGATORIU semnalizate ca atare. Nu sunt advertoriale mascate. La mine toate se incheie cu “acest articol este inscris in competitia Super-Blog 2022”. Evident, in functie de tema, pot formula altfel.

Iar daca vreti sa castig, habar n-am ce, dar ceva de la acea editura, ma puteti ajuta cu un like, un share ori un comentariu. Ma rog, asta puteti face oricum, cu ORICE articol de pe acest blog. Ori de pe alte bloguri ale mele.

Si nu, inscrierea la Super-Blog 2022 NU inseamna ca nu voi mai scrie si altceva. Articolele normale, despre cartile citite, vor aparea in continuare. Exista bloggeri care timp de 1 luna sau 2 se concentreaza DOAR pe aceasta competitie. Lucru care, nu neg, unora le-a adus marele premiu.

Acum astept impresiile voastre, parerile voastre, despre decizia mea de ma inscrie la Super-Blog 2022. Daca o considerati ca fiind gresita, nu ma deranjeaza s-o spuneti in comentarii. Sper doar sa fiti civilizati si sa nu injurati. Nu d-alta, dar nu aveti de ce: daca nu va place ceva nu inseamna ca acel ceva trebuie injurat. Suntem intelectuali, totusi, si comentam pe un blog de carte. Zic.